Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Elitecar Alkmaar

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Elitecar Alkmaar is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Alkmaar en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Elitecar Alkmaar

Alle merken En alle types

Bij Carteam Elitecar Alkmaar in Alkmaar vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Elitecar Alkmaar! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Elitecar Alkmaar.

Meer informatie

Carteam Elitecar Alkmaar

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Mariska Pöttger
Mariska Pöttger
Gewoon weg TOP!! Goede service. Eerlijk advies. Altijd bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Vriendelijk. Meedenkend. Hulp gevend. Makkelijk bereikbaar. Overleggen altijd eerst de prijs met je. Zeker een aanrader!! Leo en Tim zijn toppers en vertrouw ze volledig!
AnneMarie Hollenberg
AnneMarie Hollenberg
Goede service en kwaliteit! Top bedrijf!
Wouter Bouwens
Wouter Bouwens
Snelle service, vriendelijk personeel, redelijke prijzen. Ik vertrouw deze mensen, wat op zich bijzonder is bij een garage :P
Anja Rozendaal
Anja Rozendaal
Zeer kundig de medewerkers van deze garage. Na de check van de auto werden alle aanstaande werkzaamheden besproken. Inclusief een prijsopgave. De koffie is ook van uitstekende kwaliteit.
Bekijk beoordelingen