Open

Onderhoud campers en caravans

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD

Carteam Elitecar Alkmaar

APK VOOR ALLE MERKEN EN TYPES CAMPERS

Carteam Elitecar Alkmaar voert voor elk merk en type camper een APK-keuring uit. De kosten voor de APK zijn inclusief afmelden én inclusief een roetmeting voor dieselauto’s.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Bij de APK wordt getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

AFSPRAAK MAKEN

APK GOEDGEKEURD DE BESTE IN ALKMAAR

Het belangrijkste van een APK is dat uw camper wordt goedgekeurd binnen de wettelijke normen. Bij de keuring bestaat altijd de kans dat een reparatie aan uw auto uitgevoerd moet worden om hem goed te mogen keuren. Carteam Elitecar Alkmaar voert de reparatie die noodzakelijk is voor de keuring uit voor de beste prijs en daar gaat het om! U krijgt altijd een kostenopgave vooraf. Dus geen verrassingen achteraf!

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Elitecar Alkmaar
Carteam Elitecar Alkmaar

DAAROM CARAVANONDERHOUD

Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

AFSPRAAK MAKEN

TIJDIG ONDERHOUD

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Carteam Elitecar Alkmaar weet als geen ander, dat gebrek aan onderhoud leid: tot onnodige onveilige situaties en hoge reparatie kosten en bekorting van de levensduur.

Dus voorkom: verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Elitecar Alkmaar
Auto onderhoud

Waarom Carteam Elitecar Alkmaar?

Bij Carteam Elitecar Alkmaar staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Elitecar Alkmaar is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN