Open

Autoschadeherstel

Carteam Elitecar Alkmaar: uw Autoschadeherstel specialist

Carteam Elitecar Alkmaar

AUTOSCHADE

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Carteam Elitecar Alkmaar is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam Elitecar Alkmaar.

CONTACT

AUTO SCHADE HERSTEL

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij Carteam Elitecar Alkmaar. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

CONTACT

Carteam Elitecar Alkmaar
Carteam Elitecar Alkmaar

VERVANGEND VERVOER

Carteam Elitecar Alkmaar heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Carteam Elitecar Alkmaar staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

CONTACT

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan 072-5408444 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij Carteam Elitecar Alkmaar krijgt u altijd gratis vervangend vervoer.

CONTACT

Carteam Elitecar Alkmaar
Auto onderhoud

Waarom Carteam Elitecar Alkmaar?

Bij Carteam Elitecar Alkmaar staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Elitecar Alkmaar is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN