Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Elitecar Alkmaar

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Elitecar Alkmaar is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Alkmaar en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Elitecar Alkmaar

Alle merken En alle types

Bij Carteam Elitecar Alkmaar in Alkmaar vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Elitecar Alkmaar! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Lars Vink
Lars Vink
Vanmiddag langs geweest bij EliteCar Alkmaar omdat ik mijn twijfels had over de wiel lagers van mijn nieuwe auto. Ze nemen alle tijd en het zijn super vriendelijke heren! super bedankt voor de service.
Peter Willemse
Peter Willemse
In de ochtend even gebeld voor nieuwe uitlaat voor m'n Fiat Panda ik kon 'smiddags al terecht en was met een uurtje gefikst . Goeie service ik kom hier terugπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Dennis Linnert
Dennis Linnert
Top garage! Ik kom hier al jaren en ben zeer te spreken over de manier van werken. Zorgvuldig en met duidelijke open communicatie. Nooit verrassingen gehad. Ik heb hier mijn auto in onderhoud en regel hier ook mijn apk.
Tom Burger
Tom Burger
Een verademing ten opzichte van een hoop andere garages, begint al met de vriendelijke manier waarop je telefonisch te woord wordt gestaan! Duidelijke communicatie, transparant omtrent de kosten en snelle service.
Wim Harmsen
Wim Harmsen
Geweldige service en zeer persoonlijke benadering. Deze garage is een echte aanrader.
Bekijk beoordelingen